Midsommardagen 2010

Nu är jag äntligen hemma igen från landet och måste börja packa inför Nice! Åker imorgon klockan sex på morgonen.. Midsommarhelgen var jättetrevlig, på Midsommardagen var vi först hos Mamma och Pappas vänner på kalas med cirkusshow och annat kul. Sen kom Sophia till Norrtälje, först tog vi en drink på mysiga trägården och efter det åt vi middag på Havspiren med Sandra, Jonas och deras vänner och där stannade vi sen hela natten lång.

Grattis Sophia!!

Idag är det den 26 Juni och Midsommardagen men inte bara det, det är Sophias 20års dag också!! Så grattis Sophia!! Ikväll ska vi ha så jävla kul!!


Här är en vacker pussbild från när vi firade Midsommardagen på Lidö för två år sen!


Midsommarafton

Glad Midsommar! Igår firade jag Midsommar som alltid med Sandra i Roslagen, först ute i skärgården med sillunch och sen med grillning på Rådmansö.
Mot kvällen åkte vi in till Norrtälje för att gå på någon stor hemmafest, och herre gud vad jag vill bo i villa nu! När man kom in bakom staketen till husen så hade de alla som en egen oas på bakgåren med pool och annat! Och kväll med

Efter allt golfande blev vi hungriga och stog och velade i säkert en timme innan vi tillslut gick till Fridays för middag. Istället för att ta en efterrätt där och bli besviken när den är slut för man egentligen vill ha en till, så gick vi och köpte ingridienser till marängsviss istället, så man kan ta hur många gånger man vill!


Ebba och Alexandra dag

Idag är det verkligen en Ebba och Alexandra dag. Vi träffades imorse och åkte ut till Ullna för lunch och sen gick vi nio hål på Rosenkälla! Det gick sådär, men vi tröstar oss med att min golftränare säger att det faktiskt är en väldigt svår bana.. Vi var iallafall extremt snygga i våra proffsiga golfoutfits.


Ebba fick agera chaufför eftersom Sophia lyckades övertala mig till både massa
vin och utgång igår.


Onsdag 23 Juni

Idag spenderade jag dagen med Sophia och Linnea, först i humlan och sen med en glass vid gallerian. Mot kvällen träffade vi Molly och åt middag på Zanzibar!

Tisdag 22 Juni

Igår åkte Mamma och jag ut till landet, påvägen dit stannade vi i Vaxholm och åt på Lena Linderholms fina café.
Ute på landet var det varmt och soligt ända fram till sex på kvällen!Kungligabröllopet, sista delen

Dagen innan det var dags för bröllopet gick Ebba och jag till skeppsbron och tittade på IKEAs inredningsförslag för brudparets nya hem. Jag skulle inte tacka nej till det köket eller den matsalen, sängen däremot skulle nog bli lite tröttsam efter ett tag.


Störst av allt är kärleken

Åh jag är fortfarande helt till mig efter det kungligabröllopet, det är så fint så fint!
Och alla gäster var också så himla fina, jag tycker någon jag känner också snart ska gifta sig och ha ett stort bröllopskalas! 
Bröllopsdagen 19 juni 2010

Så i lördags blev det äntligen dags för bröllop och Ebba och jag begav oss
självklart ut för att fira!Poliserna var finklädda med mössor och vita handskar

Brudparet!


Och på kvällen var Andréa och jag på kungligbankett i Gamla stan och jag passade på att ta dessa fina bilder under vår lilla sminkpaus.


11 Juni 2010

Efter hemkomsten från Frankrike så åkte Mamma, Pappa och jag ut till landet för att fira Sandras student! Tyvärr så hade hon inte vädergudarna med sig på sin sida men det blev en kul dag ändå.Nice 1-8/6 2010

Så nu tänkte jag sätta lite liv i bloggen igen,
jag börjar med bilderna från Annas och min semester i Nice.Vi åt lunch första dagen på stranden


Och vi träffade Axina och tog en drink i Gamla stanJag köpte äntligen något för min lön


Vi drack Pina Colada på balkongen

Och på restauranger, men de var aldrig lika lyckade

Vi hängde på Blue Beach tillsammans med slovakisk maffia
Vi åt crepes på ett creperie
Pizza på La Pizza


Och de sista dagarna kom Sofia förbi


Konfirmation 30 maj 2010

Mellan att jag slutat jobbet och att Anna och jag åkte till Nice så bar det av till Finland för min söta kusins konfirmation. Och här kommer de efterlängtade bilderna, tyvärr blev det inte så många men kvalitet framför kvantitet.


Det glada röda paret

Konfirmanden!

Mor och dotter


Sötaste Morfar
The famous cake


And the cutting of the famous cake


RSS 2.0